Tort De Cafea Cu Nuc
Nuc Tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Cafea Și Nuci, Tort De Cafea Cu Nuci, și Tort de cafea și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul brun, nucile și scorțișoara într-un castron mic. Pune deoparte.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Combinați zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se combină bine (aproximativ 3 minute).
Adăugați înlocuitor de ou; bate 3 minute sau până se combină. Bate în vanilie.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului. Puneți jumătate din aluat într-o tigaie Bundt de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați jumătate din amestecul de zahăr brun uniform peste aluat; lingura rămasă jumătate din aluat în tigaie. Se acoperă cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.