Tort De Cafea Cu Căpșuni Proaspete
Tort de cafea proaspătă de căpșuni necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 109 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. 80 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil pentru Ziua Mamei. Un amestec de făină, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Afine Proaspete, Tort De Cafea Cu Afine Proaspete, și Tort De Cafea Cu Afine Și Lămâie Proaspătă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9 inci.
Bateți 1/4 cană de unt într-un bol până la crem; adăugați 3/4 cană de zahăr și ou. Bateți până când este complet încorporat.
Se amestecă 1 1/2 cană făină, praf de copt și sare împreună într-un bol separat. Se amestecă amestecul de făină, alternând cu laptele, în amestecul de unt până se combină.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită. Aranjați căpșunile deasupra aluatului.
Amestecați 1/2 cană făină, 1/2 cană zahăr, 1/4 cană unt și nucă de cocos împreună într-un bol.
Presărați topping peste căpșuni.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 35 de minute.