Tort De Cafea Cu Cireșe Și Portocale Bing

Tortul de cafea Bing Cherry & Orange necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, sare, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Cafea Cu Cireșe, Portocale Și Pecan, Tort cu ulei de măsline Bing cu cireșe și ciocolată infuzat cu rom, și Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați cireșele, 2 linguri de făină și 2 linguri de zahăr; deoparte.
Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul rămas până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de portocală.
Combinați praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, sarea și făina rămasă; adăugați la amestecul cremă alternativ cu suc de portocale, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți amestecul de cireșe.
Se transferă într-un 10-in uns și presărat cu făină. tigaie tub canelată.
Coaceți la 350 de minute timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți zahărul, untul, vanilia și laptele suficient pentru a obține consistența dorită.