Tort De Cafea Cu Ciocolată Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu ciocolată cu smântână. Această rețetă face 16 porții cu 250 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, unt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de cafea cu smântână cu vârtej de scorțișoară de ciocolată, Tort De Cafea Cu Smântână Cu Vârtej De Scorțișoară De Ciocolată, și Tort de cafea cu smântână cu banane cu zahăr brun-vârtej de Pecan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți cu generozitate tigaia cu tub canelat de 12 căni.
Se presara cu nuci pecan, înclinare tigaie pentru a acoperi părți cu unele dintre nuci. Puneți tigaia deoparte. În bolul cu microunde de 1 litru, puneți 3 uncii de ciocolată. Cuptor cu microunde la 30 de secunde; se amestecă. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde în trepte de 10 secunde, amestecând de fiecare dată, până se topește. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare bateți zahărul și untul cu mixerul electric la viteză medie 1 până la 2 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în 1/2 cană de smântână, vanilia și ouăle până se omogenizează. La viteză mică, bateți în 1 cană de făină, praful de copt și sarea până când ingredientele uscate sunt umezite. Bateți smântâna rămasă și făina doar până se omogenizează.
Lingurați 2 căni de aluat în ciocolată răcită; se amestecă până se amestecă. Puneți jumătate din aluatul rămas în tigaie. Aruncați jumătate din aluatul de ciocolată peste aluatul de vanilie. Cu cuțitul de masă, rotiți ușor. Puneți aluatul de vanilie rămas în tigaie. Se acoperă cu aluatul de ciocolată rămas. Rotiți ușor; partea superioară netedă.
Coaceți 38 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute. Inversați pe platoul de servire.
Așezați 1 uncie de ciocolată și uleiul într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste tortul cu cafea.
Se servește cald sau rece.