Tort de cafea cu banane cu nuci de Macadamia și nucă de cocos
Tortul de cafea cu banane cu nuci de Macadamia și nucă de cocos este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de cafea cu banane, nuci de Macadamia și nucă de cocos, Tort De Cafea Cu Banane Cu Macadamia-Streusel De Nucă De Cocos, și Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron, amestecând cu un tel.
Combinați banana și următoarele 5 ingrediente (banana prin ou) într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 1 minut sau până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de banane și bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară.
Combinați zahărul brun, apa și untul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și nuca de cocos.