Tort de cafea cu banane cu nuci de Macadamia și nucă de cocos

Tort de cafea cu banane cu nuci de Macadamia și nucă de cocos
Tortul de cafea cu banane cu nuci de Macadamia și nucă de cocos este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 199 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de cafea cu banane, nuci de Macadamia și nucă de cocos, Tort De Cafea Cu Banane Cu Macadamia-Streusel De Nucă De Cocos, și Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Formă De TortFormă De Tort
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați banana și următoarele 5 ingrediente (banana prin ou) într-un castron; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 1 minut sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de banane și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Combinați zahărul brun, apa și untul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
11
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Serviți tortul cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista