Tortul de cafea cu afine cu glazură de arțar este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de cafea cu pere cu glazură de arțar, Tort clasic de cafea Streusel cu banane cu glazură de arțar, și Tort de cafea cu dovleac streusel cu scorțișoară cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare. Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste scurtare pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scurtarea
Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr și untul cu mixerul electric la viteză medie până când bolul ușor și pufos, răzuind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați câte 1 ou, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
4
La viteză mică, bateți în 2 căni făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1/2 linguriță scorțișoară și sarea. Înveliți afinele cu 2 linguri de făină. Cu lingura, amestecați ușor afinele în aluat. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în poziție verticală în tigaie pe suportul de răcire 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
6
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți tava. Tort rece complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, aroma de arțar și suficient lapte până la consistența netedă și dorită; stropiți peste tortul răcit.