Tort de cafea cu afine cu glazură de arțar

Tort de cafea cu afine cu glazură de arțar
Tortul de cafea cu afine cu glazură de arțar este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de cafea cu pere cu glazură de arțar, Tort clasic de cafea Streusel cu banane cu glazură de arțar, și Tort de cafea cu dovleac streusel cu scorțișoară cu glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare. Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de zahăr granulat și 1 linguriță de scorțișoară; se presară uniform peste scurtare pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr și untul cu mixerul electric la viteză medie până când bolul ușor și pufos, răzuind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați câte 1 ou, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OuăOuă
4
La viteză mică, bateți în 2 căni făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1/2 linguriță scorțișoară și sarea. Înveliți afinele cu 2 linguri de făină. Cu lingura, amestecați ușor afinele în aluat. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în poziție verticală în tigaie pe suportul de răcire 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tava. Tort rece complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, aroma de arțar și suficient lapte până la consistența netedă și dorită; stropiți peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Aromă De ArțarAromă De Arțar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista