Tort de Butterscotch de modă veche cu glazură Penuche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de modă veche cu glazură Penuche. Această rețetă servește 18. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 367 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, zahăr brun, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de dovleac cu glazură Penuche, Tort de banane fără Gluten cu unt de arahide glazură Penuche, și Nemaipomenită Penuche Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână zahăr brun și scurtarea până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă nucile pecan.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru glazură, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă zahărul brun, laptele și sarea. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Bateți treptat zahărul cofetarilor. Tort de îngheț.