Tort De Burete Portocaliu

Tort De Burete Portocaliu
Tortul cu burete portocaliu este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Tort De Burete Portocaliu, și Tort De Burete Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Separați ouăle la rece, apoi aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și coaja de portocală rasă până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
4
Se amestecă făina și praful de copt împreună. Adăugați alternativ amestecul de făină și sucul de portocale în amestecul de gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Într-un castron mare și curat separat, cu un tel curat sau cu bătăi, bateți albușurile până la vârfuri rigide și pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace la 325 grade F (165 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista