Tort De Burete Aburit (Soia Zing Dan Gow)

Tort De Burete Aburit (Soia Zing Dan Gow)
Cozonacul aburit (Soy Zing Dan Gow) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ouă, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Burete Chinezesc (Copt, Nu Aburit), Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit, și Burete de vanilie aburit cu sos butterscotch și cremă.

Instrucțiuni

1
Căptușiți fundul unei tigaie rotunde de 8 inci (cu 2 până la 3 inci.- laturi înalte) cu pergament de gătit tăiat pentru a se potrivi. Dacă tigaia are o jantă detașabilă, înfășurați-o în exterior cu folie pentru a preveni scurgerea apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți ouăle întregi, albușul de ou și zahărul până când sunt groase și galben pal, 4 până la 5 minute. Se amestecă vanilia. Într-un castron mic, amestecați făina și praful de copt până se omogenizează. Cu un tel, pliați amestecul de făină în amestec de ouă până se omogenizează uniform. Răzuiți aluatul în tigaie. Atingeți ușor tigaia pe suprafața de lucru pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
OuăOuă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Setați un raft rotund (raft pentru tort, coș cu aburi, jantă detașabilă dintr-o tigaie pentru tort sau gol 2-in.- cutii înalte cu ambele capete decupate) într - un abur de 12 până la 14 inci, wok de 14 inci sau tigaie de 12 inci (cu cel puțin 2 inci.- laturile înalte; vaporul trebuie să fie suficient de lat pentru a ține tigaia fără ca părțile să se atingă).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Formă De TortFormă De Tort
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Se toarnă apă în abur la aproximativ 1/2 inch sub partea superioară a raftului. Acoperiți vaporul și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Așezați tortul pe raft și acoperiți vaporul (dacă capacul nu se potrivește peste tort, vaporul de cort cu o bucată mare de folie, sigilându-l în jurul marginilor, astfel încât aburul să nu poată scăpa); reduceți căldura la mediu și aburiți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă clocotită pentru a menține nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Scoateți capacul rapid și cu atenție, astfel încât aburul condensat să nu picure pe tort.
7
Scoateți tortul din abur.
8
Rulați un cuțit între tort și marginea tigaiei pentru a slăbi părțile laterale. Inversați pe un suport, îndepărtați tigaia și pergamentul și inversați din nou pe un alt suport.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Lăsați tortul să se răcească cel puțin 10 minute. Cu un cuțit zimțat, tăiați tortul în diamante sau pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
10
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista