Tort De Budincă De Vișine
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu budincă de vișine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 15. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Vișine, Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, și Tort De Cafea Cu Vișine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron, amestecați împreună făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, laptele și uleiul vegetal pentru a face un aluat neted; răzuiți aluatul în vasul de copt pregătit.
Într-un castron separat, amestecați cireșele cu 1 cană de zahăr și extractul de migdale; lingurați amestecul de cireșe peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute.