Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce

Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de portocale din turtă dulce. Această rețetă face 8 porții cu 359 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți zahăr brun, ou, tort de turtă dulce și amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce, Budincă de Crăciun din turtă dulce cu sos tare de portocale, și Tort De Budincă De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. în vasul de copt din sticlă de 8 inci (2 litri), se amestecă amestecul de turtă dulce, 1 cană de apă și oul cu furculița până se omogenizează. Se amestecă energic aproximativ 2 minute, răzuind colțurile frecvent, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turtă Dulce Cookie MixTurtă Dulce Cookie Mix
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Presărați zahăr brun uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de apă, sucul de portocale și untul la foc mare, amestecând frecvent, până când amestecul este fierbinte și untul este topit. Se amestecă coaja de portocală. Se toarnă încet peste aluat și zahăr brun (o parte din aluat se va ridica la vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți cu grijă din cuptor, deoarece tortul plutește deasupra stratului de budincă (partea superioară a tortului copt va avea fisuri). Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se servește cald cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista