Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de portocale din turtă dulce. O porție conține 496 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de coajă de portocală, suc de portocale, înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Budincă de Crăciun din turtă dulce cu sos tare de portocale, Tort De Budincă De Turtă Dulce, și Tort De Budincă De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri), amestecați amestecul de turtă dulce, 1 cană de apă și oul cu furculița până se omogenizează. Se amestecă energic aproximativ 2 minute, răzuind colțurile frecvent, până se amestecă bine.
Presărați zahăr brun uniform peste aluat.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de apă, sucul de portocale și untul la foc mare, amestecând frecvent, până când amestecul este fierbinte și untul este topit. Se amestecă coaja de portocală. Se toarnă încet peste aluat și zahăr brun (o parte din aluat se va ridica la vârf).
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți cu grijă din cuptor, deoarece tortul plutește deasupra stratului de budincă (partea superioară a tortului copt va avea fisuri). Se răcește 30 de minute.
Se servește cald cu frișcă.