Tort De Budincă De Cireșe-Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de cireșe-ciocolată. Această rețetă fără gluten servește 18 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de umplutură de plăcintă cu cireșe, coacere de cacao, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe, Tort Cu Budincă De Cireșe Cu Ciocolată, și Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Se amestecă zahărul brun, 1/3 cană de cacao și apa fierbinte într-o tigaie dreptunghiulară unsă, de 13x9x2 inci, până când zahărul este dizolvat.
Se amestecă amestecul Bisquick, zahărul granulat, 1/4 cană de cacao, uleiul, extractul de migdale și ouăle într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă umplutura de plăcintă. Puneți aluatul peste amestecul de cacao în tigaie.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor.
Se servește cald cu înghețată.