Rețeta tort de budincă de cireșe acoperită cu ciocolată poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 265 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Dacă aveți cireșe, apă, chipsuri de copt cu ciocolată dulce-amăruie de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată, Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată - fait Pie sau Parfait, și Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți smântâna, uleiul, untul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați făina, zaharurile, cacao, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se adaugă în amestecul de smântână doar până se combină. Se amestecă cireșele și chipsurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se toarnă într-un 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și cacao. Se amestecă în apă fierbinte până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Hârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă peste aluat (nu se amestecă). Acoperiți și gătiți la mare timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când este setat.
Tortul cu budincă funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise (Magnum). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.