Chocolate Pudding Cake III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 278 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Încercați Tort de budincă de ciocolată pentru 2, Tort De Budincă De Ciocolată, și Tort De Budincă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie pătrată de 8x8 inch, amestecați făina, zahărul alb, 1/4 cană de cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Granulat
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați lapte și ulei, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ulei De Gătit
4
Presărați zahăr brun, cacao rămasă și chipsuri de ciocolată peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Zahăr Brun
Pudră De Cacao
5
Adăugați vanilia în apa fierbinte, apoi turnați apa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
6
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când suprafața pare uscată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se servește cald cu o lingură sau la temperatura camerei.