Tort de budincă cu zară cu zmeură de arțar
Tortul cu budincă de lapte cu zmeură de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de budincă cu zară cu zmeură de arțar, Tort de vanilie-zară cu zmeură și glazură de brânză cremă de portocale, și Tort de budincă cu lămâie-zară cu fructe de pădure.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 litru.
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Bateți împreună zeama, untul, gălbenușurile și 1/3 cană de zahăr într-un castron separat, apoi amestecați în amestecul de făină.
Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii țin doar vârfuri rigide.
Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în vasul de copt și se coace într-o baie de apă până se umflă și se rumenesc, 40 până la 50 de minute. Se răcește ușor, 10 până la 15 minute.
Aruncați zmeura cu sirop de arțar și serviți cu tort cald de budincă.