Tort de budincă cu zară cu zmeură de arțar

Tort de budincă cu zară cu zmeură de arțar
Tortul cu budincă de lapte cu zmeură de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână făină, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de budincă cu zară cu zmeură de arțar, Tort de vanilie-zară cu zmeură și glazură de brânză cremă de portocale, și Tort de budincă cu lămâie-zară cu fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună zeama, untul, gălbenușurile și 1/3 cană de zahăr într-un castron separat, apoi amestecați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Se amestecă aproximativ o treime din albi în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
6
Se toarnă aluatul în vasul de copt și se coace într-o baie de apă până se umflă și se rumenesc, 40 până la 50 de minute. Se răcește ușor, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Aruncați zmeura cu sirop de arțar și serviți cu tort cald de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ZmeurăZmeură
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista