Tort De Budincă Cu Cremă De Lămâie
Lemon Custard budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 140 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ou Rapid Lamaie Budinca Custard, Budincă de zăpadă cu lămâie cu sos de cremă de busuioc, și Budincă de pâine de ananas cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri. Separați ouăle.
Într-un castron mare, combinați făina, untul și 1 1/2 căni de zahăr alb.
Bateți gălbenușurile de ou și adăugați la amestecul de zahăr împreună cu laptele și coaja de lămâie.
Se amestecă bine și se adaugă sucul de lamaie.
Într-un alt castron bateți albușurile de ou până se înăbușesc, adăugând încet restul de 1/2 cană de zahăr alb. Îndoiți albușurile în aluat.
Se toarnă aluatul în vasul pregătit.
Așezați vasul într-o tigaie superficială cu apă fierbinte și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 până la 60 de minute sau până se rumenesc ușor.
Se serveste cald de refrigerate cu cofetari ' zahăr pudrate pe partea de sus.