Tortul cu brânză cremă de ciocolată neagră necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 381 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Batoane de tort de ciocolată cu cremă de ciocolată albă și neagră, Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați apa fierbinte și cafeaua instant, apoi adăugați la ingredientele uscate împreună cu uleiul, oțetul, vanilia și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Vanilie
Oțet
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
4
Se amestecă până se omogenizează și se amestecă bine.
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se presară cu 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
7
Coaceți timp de 45 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Faceți toppingul în timp ce tortul se răcește. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, bateți împreună crema de brânză, zahărul, vanilia și oul până se omogenizează. Se amestecă chipsurile de ciocolată și nucile.