Tort de brânză alb-negru ultra cremos
Această rețetă servește 12. O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ultra Cremă Deluxe Cheesecake, Ultra Cheesecake De Ciocolată, și Cartofi Piure Ultra Cremoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile cuptorului în centru și treimea inferioară a cuptorului.
Așezați un vas de copt sau o tigaie pe raftul de jos și umpleți la jumătate cu apă. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Așezați 2 linguri de zahăr și prăjiturile în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până devin firimituri fine.
Adăugați untul topit și pulsul până când este umed. Apăsați amestecul în partea de jos și ușor în sus pe părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză și restul de 1 1/2 căni de zahăr până la crem în vasul unui mixer în picioare sau folosind un mixer de mână. Bateți în ouă 1 la un moment dat până când tocmai ați încorporat. Bateți în smântână, făină și vanilie. Rezervați 3 căni de aluat (acest lucru nu trebuie refrigerat) și amestecați ciocolata topită și extractul de migdale în aluatul rămas. (Nu vă faceți griji dacă există mici pete de ciocolată în aluat, se vor coace în cheesecake.)
Se toarnă aluatul de ciocolată peste crustă.
Coaceți cheesecake-ul pe suportul central al cuptorului până când marginile sunt doar setate, dar centrul este încă puțin jiggly, 30 până la 35 de minute.
Turnați încet aluatul de vanilie rezervat peste stratul de ciocolată și continuați să coaceți până când cheesecake-ul este doar setat, dar centrul este ușor jiggly, încă 40 până la 45 de minute. Opriți cuptorul, deschideți ușor ușa și lăsați cheesecake-ul să se răcească 20 de minute.
Scoateți și rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Se răcește la temperatura camerei și apoi se răcește peste noapte.
Înainte de servire, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Garnisiți generos cu bucle de ciocolată albă și semidulce.