Tort De Brunch Cu Fructe Cu Vârf De Streusel

Tort De Brunch Cu Fructe Cu Vârf De Streusel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de brunch cu fructe cu vârf de Streusel. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 453 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tort de dovleac cu mere streusel, Tort De Gustare Cu Banane-Ciocolată Cu Vârf De Streusel, și Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine Acoperite Cu Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mare, amestecați 2 căni de cereale și sucul de portocale; lăsați să stea aproximativ 2 minute sau până când cerealele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă uleiul, oul și bananele în amestecul de cereale. Se amestecă ingredientele rămase pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Între timp, așezați 1/2 cană de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor sau între foi de hârtie cerată; zdrobiți grosier cu sucitorul. Într-un castron mic, amestecați cerealele zdrobite și ingredientele de topping rămase până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când prăjitura este gata, setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați topping uniform peste tortul cald. Se fierbe cu vârful la aproximativ 5 inci de la căldură timp de 1 până la 2 minute sau până la bule (urmăriți cu atenție pentru a evita arderea).
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista