Tort De Brunch Cu Cremă De Căpșuni

Tort De Brunch Cu Cremă De Căpșuni
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 325 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, cremă de brânză, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați tort cu cremă de căpșuni / tort Gateau cu cremă de căpșuni fără ouă, Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort De Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei cu formă de arc de 10 inci sau a vasului de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de umplere până se omogenizează; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, amestecați 2 1/4 căni de făină și 3/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Rezervați 1 cană din amestecul de firimituri. Se amestecă praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, smântâna, extractul de migdale și oul în amestecul de firimituri rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
UntUnt
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întindeți aluatul peste fund și 2 inci în sus (aproximativ 1/4 inch grosime) de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă umplutura peste aluat. Lingura cu grijă păstrează uniform peste umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
7
Se amestecă migdalele și amestecul de firimituri rezervat; se presară peste conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
MigdaleMigdale
8
Coaceți tigaia cu formă de arc 50 până la 60 de minute, vasul de 11x7 inci 35 până la 45 de minute sau până când umplutura este setată și crusta este maro auriu intens. Se răcește 15 minute; scoateți partea laterală a tăvii cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
9
Serviți cald, dacă doriți. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista