Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată

Tort de broasca testoasa ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de nuci pecan, amestecul de prăjituri cu mâncare al diavolului, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul tigaiei de 13x9 inci.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie.
Coaceți 22 de minute. Puneți la frigider aluatul rămas.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți caramelele și laptele evaporat la foc mediu, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă amestecul de caramel peste tortul cald în tigaie.
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Se întinde cu aluatul rămas.
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Se servește cu înghețată, se stropesc cu toppinguri și se presară cu nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.