Tort De Bezea Cu Ciocolată Cu Scorțișoară Și Alune
Tortul cu bezea cu ciocolată cu scorțișoară și alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 382 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, frișcă grea, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de bezea cu alune și ciocolată, Tort de bezea cu ciocolată și alune, și Tort De Bezea Cu Ciocolată Și Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (125 grade C). Tapetați trei foi de copt cu hârtie pergament. Cu un creion, desenați 5 cercuri cu diametrul de 9 inci pe hârtia pergament. Cel mai bine este să urmăriți în jurul unei tigaie sau a unei cratițe mari.
Într-un castron mare curat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3/4 cană plus 2 linguri de zahăr alb și bateți până se formează vârfuri tari. Cerneti impreuna zaharul, scortisoara si amidonul de porumb al cofetarilor de 3/4 cani, aruncati-le impreuna cu alunele macinate, apoi impaturiti-le cu grija in amestecul de albus de ou. Împărțiți amestecul uniform între cele 5 cercuri și întindeți bezea până la marginea cercului desenat.
Coaceți timp de 3 până la 4 ore în cuptorul preîncălzit, până când bezea este complet uscată. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Topiți ciocolata semidulce la un cazan dublu până se omogenizează.
Se întinde pe hârtie pergament sau hârtie cerată într-un dreptunghi de 12x10 inch. Când ciocolata este setată, tăiați dreptunghiul transversal în benzi de 10-1 inch.
Tăiați 8 benzi în treimi.
Tăiați benzile rămase în sferturi. Pune deoparte.
Pentru a face umplutura, bateți frișca grea cu 1 lingură de zahăr de cofetari până la rigidizare.
Întindeți frisca peste toate straturile de bezea. Folosind una dintre cele mai frumoase plăci ale tale, stivuiește straturile una peste alta. Folosiți 2/3 din frișca rămasă pentru a răspândi în jurul marginii exterioare a tortului.
Puneți restul de frișcă într-o pungă de patiserie și rozete de țeavă în jurul marginii.
Așezați cele 24 de benzi lungi de ciocolată vertical în jurul părților laterale ale tortului. Aranjați bucățile de ciocolată rămase în partea de sus în designul la alegere. Pudrați tortul cu pudră de cacao pentru un finisaj dramatic și serviți cât mai curând posibil, deoarece bezea va absorbi umezeala din frisca.