Tort De Bere Rădăcină I

Tort de bere rădăcină aș putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Tort De Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făină o tigaie de copt de 8x12 inch.
În castron mediu, crema de unt sau margarina cu zahăr până la lumină. Bateți ouăle și extractul de bere rădăcină.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă. Bateți în berea rădăcină și amestecați până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace la 375 grade F (175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească apoi înghețați cu glazură.
Pentru a face glazura: într-un castron mediu bateți 1/2 cană unt sau margarină, cofetar, 1 linguriță extract de bere rădăcină și sare de vârf. Bateți în 1 până la 3 linguri de sodă de bere rădăcină pentru a atinge consistența dorită.
Se întinde pe tortul răcit.