Tort De Banane Cu Glazură De Caramel

Tort De Banane Cu Glazură De Caramel
Banana Pound tort cu glazura de Caramel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 526 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nuci pecan, scurtarea legumelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 97 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Tort de mere cu glazură de Caramel, Tort de lire cu unt cu glazură de Caramel sărat, și Tort de lire cu glazură de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Pune deoparte. Ungeți și făinați o tigaie cu tub canelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Bateți 1 cană de unt, scurtarea, 2 căni de zahăr brun și 1 cană de zahăr alb cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați bananele, urmate de ouă pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în 2 lingurițe de extract de vanilie cu ultimul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
BananeBanane
UntUnt
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează. Îndoiți nucile pecan; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
6
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră și 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Între timp, pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Încălziți 1/2 cană de unt, 1/4 cană de zahăr brun, 1/4 cană de zahăr alb, 1 linguriță de extract de vanilie și smântână grea într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă continuu până când zaharurile s-au dizolvat, apoi se fierbe ușor timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cremă GreaCremă Grea
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se toarnă peste tortul copt încă în tigaie. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort de lire sterline în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista