Tort De Ananas Mojito
Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 162 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă knudsen, pene de ananas, ananas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mojito De Ananas La Grătar, Mure Ananas Mojito, și Ananas Proaspăt Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Acoperiți fundul a 2 tigăi rotunde (9 inci) cu hârtie pergament; pulverizați cu spray de gătit.
Adăugați suficientă apă în sucul de lămâie pentru a măsura 1-1/3 căni.
Adauga la tort se amestecă în castron mare cu ouă și ulei; bate cu mixer la viteză mică doar până când umezită. Răzuiește fundul și partea laterală a bolului; bate la viteză medie 2 min.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 min.; scoateți la rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Se amestecă smântâna și zahărul într-un castron mare cu biciul până se amestecă bine. Se amestecă biciul rece și coaja de var; lingură 3/4 cană într-un bol mediu.
Adăugați ananasul tocat și menta; se amestecă bine.
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând cu amestec de ananas. Frost cu amestecul rămas de bici rece.
Garnisiți cu pene de ananas.