Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos

Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos
Tortul cu ananas de nucă de cocos este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest desert are 511 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână nuci, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Rețete similare sunt Tort de nucă de cocos și ananas, Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos, și Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și vanilia până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de ouă alternativ cu ananas. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnanasAnanas
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, untul și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tort de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu nucă de cocos. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista