Tort de afine cu susul în jos cu cremă de coniac

Tort de afine cu susul în jos cu cremă de coniac
Cranberry cu susul în jos tort cu crema de coniac ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână afine, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Smântână Cu Merișor Cu Susul În Jos, Tort De Afine Cu Susul În Jos, și Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă untul topit într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit; se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și acoperiți cu nuci pecan și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron; se amestecă cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
9
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Întindeți aluatul peste afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Se răcește în tigaie timp de 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei pentru tort; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
13
Combinați toppingul bătut și coniacul și serviți cu tort cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
ConiacConiac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista