Tort Cu Vârtej De Căpșuni
Strawberry Swirl Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 138 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână gelatină cu aromă de căpșuni marca jell-o, topping biciuit cool whip, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Vârtej De Căpșuni, Tort De Cafea Cu Vârtej De Căpșuni, și Tort De Prăjituri Cu Înghețată Mascarpone Cu Vârtej De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci; pus deoparte. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron mediu.
Se adaugă amestecul de gelatină uscată; se amestecă până se omogenizează bine. Puneți jumătate din aluatul alb și jumătate din aluatul roz, unul lângă altul, în fiecare tigaie pregătită. Rotiți bateriile împreună folosind o linguriță.
Coaceți 30 min. Se răcește 30 min. în tigăi.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Se amestecă smântâna și zahărul pudră într-un castron mediu până se omogenizează bine. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Așezați unul dintre straturile de tort pe placa de servire; se întinde deasupra cu 1 cană din amestecul de topping bătut. Se acoperă cu 1 cană de căpșuni și stratul de tort rămas.
Întindeți partea superioară și laterală a tortului cu amestecul de topping bătut rămas. Se acoperă cu 1/2 cană de căpșuni rămase chiar înainte de servire. Păstrați orice tort rămas în frigider.