Tort cu var și ghimbir
Lime & ginger burniță tort este un desert care servește 8. O porție conține 460 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, nucă de cocos deshidratată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort lipicios cu lămâie de ghimbir, Tort cu zmeură și afine, și Tort de cafea cheie cu var cu ciocolată albă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați baza și capetele unei cutii de pâine de 900g cu o fâșie de pergament de copt cu unt. Cremați untul și zahărul tos împreună până când sunt cu adevărat palide, ușoare și pufoase. Radeți coaja de la 3 din tei și adăugați la amestec. Adăugați treptat ouăle, amestecând bine între fiecare adăugare.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, ghimbirul macinat si un praf de sare. Folosind o lingură mare de metal, pliați în amestecul de tort cu nuca de cocos și ghimbirul de tulpină tocat.
Adăugați laptele și sucul din 2 limes și amestecați până se omogenizează. Puneți amestecul în forma pregătită și întindeți nivelul folosind un cuțit de paletă.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 1 oră - 1 oră 15 minute, sau până se rumenesc o frigăruie introdusă în mijlocul tortului ar trebui să iasă curată. Răciți tortul în staniu timp de 10-15 minute.
Folosiți o frigăruie de lemn pentru a face găuri pe toată partea de sus a tortului. Între timp, amestecați sucul de lămâie rămas cu zahărul granulat și siropul de ghimbir de tulpină. Lingurați încet amestecul de zahăr peste vârful tortului cald și lăsați-l în formă până se răcește complet. Se acoperă cu ghimbirul cristalizat tocat pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "