Lime & ginger burniță tort este un desert care servește 8. O porție conține 460 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, nucă de cocos deshidratată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort lipicios cu lămâie de ghimbir, Tort cu zmeură și afine, și Tort de cafea cheie cu var cu ciocolată albă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați baza și capetele unei cutii de pâine de 900g cu o fâșie de pergament de copt cu unt. Cremați untul și zahărul tos împreună până când sunt cu adevărat palide, ușoare și pufoase. Radeți coaja de la 3 din tei și adăugați la amestec. Adăugați treptat ouăle, amestecând bine între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Cerneti impreuna faina, praful de copt, ghimbirul macinat si un praf de sare. Folosind o lingură mare de metal, pliați în amestecul de tort cu nuca de cocos și ghimbirul de tulpină tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați laptele și sucul din 2 limes și amestecați până se omogenizează. Puneți amestecul în forma pregătită și întindeți nivelul folosind un cuțit de paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
5
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 1 oră - 1 oră 15 minute, sau până se rumenesc o frigăruie introdusă în mijlocul tortului ar trebui să iasă curată. Răciți tortul în staniu timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Folosiți o frigăruie de lemn pentru a face găuri pe toată partea de sus a tortului. Între timp, amestecați sucul de lămâie rămas cu zahărul granulat și siropul de ghimbir de tulpină. Lingurați încet amestecul de zahăr peste vârful tortului cald și lăsați-l în formă până se răcește complet. Se acoperă cu ghimbirul cristalizat tocat pentru a servi.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.