Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu unt galben. O porție conține 433 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Unt Galben, Tort Cu Unt Galben, și Tort Clasic Cu Unt Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Ungeți cu generozitate și făinați tigăi de tort de 2 (8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie până când amestecul este neted și ușor ca textură, aproximativ 4 minute. În timp ce untul bate, cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați ouăle și albușurile în amestecul de unt-zahăr, pe rând, bătând bine și răzuind vasul după fiecare adăugare. Într-un castron mic sau o cană de măsurare, combinați vanilia cu laptele. În 3 adăugări alternează adăugarea ingredientelor uscate cernute și a ingredientelor umede la amestecul de unt-zahăr, amestecând la viteză mică până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bol
4
Împărțiți aluatul uniform între cele 2 tigăi și coaceți până când prăjiturile răsar înapoi când sunt atinse ușor în centru, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se răcească timp de 20 de minute, sau până când prăjiturile sunt setate și tigăile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate. Eliberați părțile laterale ale prăjiturilor din tigăi cu o spatulă sau cuțit metalic îngust și inversați-le pe o grătar pentru a se răci complet.