Tort cu unt de arahide cu glazură de ciocolată
Tortul cu unt de arahide cu glazură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 406 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, apă, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide, și Tort de foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea. Set aside.In un castron mic, amestecați împreună zară, ouă, bicarbonat de sodiu și vanilie. Set aside.In o cratiță medie, se topesc 1 3/4 bastoane unt. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Adăugați apă clocotită, lăsați amestecul să se baloneze timp de aproximativ 10 secunde, apoi scoateți-l de pe foc.
Se toarnă amestecul de unt de arahide peste amestecul de făină/zahăr și se amestecă până se combină la jumătate.
Se toarnă amestecul de zară și se amestecă ușor până când aluatul este neted.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de foi sau o tigaie de jeleu și se netezește suprafața.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți-l din cuptor.În timp ce tortul se coace, faceți glazura: topiți 1 3/4 bețe de unt. Se amestecă pudra de cacao, apoi laptele.
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia și zahărul pudră și se amestecă până se omogenizează.
Adăugați mai mult zahăr pudră dacă doriți să fie puțin mai gros.
Se toarnă glazura peste tortul cald chiar din cuptor și se netezește suprafața. Lăsați să stea timp de 10 minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi cald.Notă: folosesc un tort de 18x13 foi pan.In un bol de amestecare, combinați făina, zahărul și salt.In o cratiță, topiți untul.
Adăugați cacao. Se amestecă împreună.
Adăugați apă clocotită, lăsați amestecul să fiarbă timp de 30 de secunde, apoi opriți focul.
Se toarnă peste amestecul de făină și se amestecă ușor pentru a se răci. Într-o cană de măsurare, turnați Zara și adăugați ouă bătute, bicarbonat de sodiu și vanilie. Se amestecă amestecul de zară în amestecul de unt / ciocolată.
Se toarnă în tigaie foaie tort și se coace la 350 de grade timp de 20 de minute.În timp ce tortul se coace, faceți glazura. Se toacă fin nucile pecan. Topiți untul într-o cratiță.
Adăugați cacao, amestecați pentru a combina, apoi opriți focul.
Adăugați laptele, vanilia și zahărul pudră. Se amestecă împreună.
Adăugați nucile pecan, amestecați împreună și turnați peste tortul cald.
Se taie în pătrate, mânca, și peruca total peste faptul că tocmai ați făcut cel mai bun tort foaie de ciocolată. Niciodată.