Tort cu unt de arahide

Tort cu unt de arahide
Tortul cu unt de arahide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 372 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 765 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, dulce de leche, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Nutella-pâine cu unt de arahide stratificată și învârtită {tort de pâine cu unt de arahide}, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Tort cu microunde cu unt de arahide cu o singură porție cu glazură de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Ungeți cutii de sandwich antiaderente de 2 x 20 cm și tapetați cu cercuri de hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Folosind bătăi electrice de mână, bateți untul, 3 lingurițe de unt de arahide, ouăle, zahărul și iaurtul împreună până când sunt netede și cremoase. Îndoiți făina, apoi împărțiți amestecul între cutii, folosind o spatulă pentru a obține până la ultimul bit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți timp de 30 de minute până când a crescut și a devenit auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Între timp, aruncați alunele sărate și zahărul glazurat cu apă de linguriță până când sunt bine acoperite și înfundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide SărateArahide Sărate
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se întinde pe o foaie de copt antiaderentă. Când prăjiturile sunt gata, lăsați-le să se răcească timp de 5 minute în cutie, apoi întoarceți-le pe un suport de răcire pentru a se răci complet. Întoarceți cuptorul până la 200C/ventilator 180C / gaz 6, apoi prăjiți nucile timp de 10 minute, aruncându-le de câteva ori până devin aurii și acoperite într-un caramel strălucitor. Sfat pe o farfurie ușor unsă cu unt. Faceți toppingul în timp ce așteptați: topiți ciocolata și laptele împreună într-o tigaie peste apă fierbinte sau cuptor cu microunde la mare timp de 1 min, apoi amestecați pentru a se topi. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Ardei ArbolArdei Arbol
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți unul dintre bureți pe o farfurie, întindeți cu 2 lingurițe de unt de arahide (sau mai mult), apoi punctați cu dulce de leche și întindeți cu un cuțit palet. Sandwich al doilea burete deasupra, apoi se întinde cu toppingul de ciocolată. Se împrăștie cu alunele caramelizate pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Dulce De LecheDulce De Leche
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul cu unt poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista