Tort Cu Susul În Jos De Arțar-Măr

Tort Cu Susul În Jos De Arțar-Măr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu susul în jos cu arțar-măr. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 411 calorii. Mergeți la magazin și ridicați merele granny smith—curățate, făină, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Mere De Arțar Cu Susul În Jos, Tort De Arțar-Măr Cu Susul În Jos, și Tort Cu Susul În Jos De Arțar-Măr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Unt și făină o tigaie rotundă de 10 inci. Într-o cratiță mare, aduceți siropul de arțar la fierbere la foc mare, apoi fierbeți la foc mic până când este foarte gros și redus la 3/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Turnați siropul îngroșat în tigaia pentru tort. Aranjați merele în tigaie în 2 cercuri concentrice, suprapunându-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Într-un castron, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, bateți ouăle cu zeama și vanilia. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul și zahărul la viteză medie până devin pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți ingredientele uscate și umede în 3 loturi alternative până când aluatul este neted; răzuiește partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Răsturnați aluatul peste mere și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți tortul timp de 1 oră, până devine auriu deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați tortul să se răcească pe un suport timp de 45 de minute.
8
Așezați o farfurie deasupra tortului și inversați tortul pe farfurie; atingeți ușor pentru a elibera tortul.
9
Scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați tortul să se răcească ușor, apoi tăiați-l în pene și serviți cu crme frache.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista