Această rețetă face 10 porții cu 516 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ghimbir cristalizat, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Strat Triplu De Ghimbir, Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Tort Brownie Cu Trei Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați două tigăi rotunde de 8 inci cu laturi înalte de 2 inci cu spray antiaderent. Căptușiți fundul cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă făina, ghimbirul cristalizat, ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Praf De Ghimbir
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se amestecă ingredientele uscate alternativ cu zară în 3 adaosuri fiecare, răzuind părțile laterale ale bolului. Bateți doar până când aluatul este neted. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute. Rulați cuțit mic în jurul laturilor pan pentru a slăbi prăjituri. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahăr brun, zahăr pudră, scorțișoară, ghimbir măcinat și vanilie; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Praf De Ghimbir
Zahăr Brun
Scorțișoară
Vanilie
3
Se amestecă în 1/4 cană de ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
4
Așezați 1 strat de tort pe platou.
5
Întindeți 1 cană glazură peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
6
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
7
Presărați restul de 1/4 cană de ghimbir cristalizat decorativ deasupra tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
8
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei înainte de servire.)