Tort Cu Strat De Zară
Zară strat tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 493 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Strat Berry Zară, Zară condiment strat tort cu zahăr brun crema de branza glazura, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Combinați făina, sarea și sifonul; adăugați la amestecul de scurtare alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Bateți la viteză medie-mare 2 minute. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul în 3 prăjituri rotunde unse și făinoase de 8 inci.
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura de Caramel între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Tort de ciocolată-zară: înlocuiți 1/2 cană de cacao cu 1/2 cană de făină.
Se toarnă aluatul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.