Tort Cu Strat De Perle Negre

Tort Cu Strat De Perle Negre
Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 818 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă grea, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu strat alb-negru, Tort Cu Strat De Cireșe Din Pădurea Neagră, și Smochine negre din Genova cu mozarella de bivol " A la Pearl pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți smântână, ghimbir și wasabi la fiert în oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GhimbirGhimbir
WasabiWasabi
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Bateti smantana si ciocolata pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se amestecă semințele de susan și siropul de porumb într-un castron mic pentru a acoperi; se amestecă în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se lasă să se răcească până la călduț. Se amestecă untul. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Puneți 1 cană de apă, zahăr și ghimbir într-o cratiță mică. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în tigaie; adăugați fasole. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
GhimbirGhimbir
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră pentru ca aromele să se amestece.
3
Se strecoară siropul într-un castron mic. Chop ghimbir. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați ghimbirul și siropul separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți 2 căni de apă clocotită, pudră de cacao și ghimbir tocat rezervat într-un castron mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până la pufos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se încorporează după fiecare adăugare. Bateți în extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
OuăOuă
5
Adăugați amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de cacao în 3 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină. Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi 5 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet. (Prăjiturile pot fi preparate cu 1 zi înainte. Înfășurați cu folie de plastic și depozitați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
1
Bateți smântâna într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr, vanilie și ghimbir. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
3
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați vârfurile rotunjite de pe prăjituri pentru a crea o suprafață plană.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe farfurie.
5
Periați blatul cu 1/3 cană sirop de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
6
Întindeți jumătate de ganache deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați al doilea strat, tăiat cu fața în sus, deasupra primului strat.
8
Periați cu 1/3 cană de sirop; se întinde cu ganache rămas. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
9
Periați cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Întindeți părțile laterale și acoperiți cu glazură de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presară deasupra cu semințe de susan negru. Refrigerați până când ganache este setat, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
13
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.

Ingrediente

6511 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte1Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysemințe de susan negrusemințe de susan negru22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(1/4 băț) unt, temperatura camerei(1/4 băț) unt, temperatura camerei11 lingură de oregano uscatstropi colorate asortate sau zahăr coloratstropi colorate asortate sau zahăr colorat4maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)52 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybenzi de mărimea chibritului ghimbir proaspăt decojitbenzi de mărimea chibritului ghimbir proaspăt decojit1Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat1Oreos dublu umplutghimbir măcinatghimbir măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrișcă grea răcităfrișcă grea răcită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil5 bomboane lui Peachie-O5 bomboane lui Peachie-O1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocatăciocolată dulce-amară (nu neîndulcită) sau semidulce, tocată12creveți și cu veneSemințe suplimentare de susan negruSemințe suplimentare de susan negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată1 tabletă (115 g) de ciocolată semidulce, tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1fasole de vanilie, împărțită pe lungimefasole de vanilie, împărțită pe lungime1Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce11 lingură de oregano uscatnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce1Bucăți de caramele Heath Barwasabi pulberewasabi pulbere2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilslănină afumată tăiată gros, cubulețeslănină afumată tăiată gros, cubulețe4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista