Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 818 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă grea, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort cu strat alb-negru, Tort Cu Strat De Cireșe Din Pădurea Neagră, și Smochine negre din Genova cu mozarella de bivol " A la Pearl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți smântână, ghimbir și wasabi la fiert în oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ghimbir
Wasabi
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Bateti smantana si ciocolata pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se amestecă semințele de susan și siropul de porumb într-un castron mic pentru a acoperi; se amestecă în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Sirop De Porumb
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se lasă să se răcească până la călduț. Se amestecă untul. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1
Puneți 1 cană de apă, zahăr și ghimbir într-o cratiță mică. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în tigaie; adăugați fasole. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Ghimbir
Semințe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră pentru ca aromele să se amestece.
3
Se strecoară siropul într-un castron mic. Chop ghimbir. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați ghimbirul și siropul separat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Bateți 2 căni de apă clocotită, pudră de cacao și ghimbir tocat rezervat într-un castron mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până la pufos, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se încorporează după fiecare adăugare. Bateți în extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Ouă
5
Adăugați amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de cacao în 3 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină. Împărțiți aluatul între tigăile de tort pregătite; blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi 5 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet. (Prăjiturile pot fi preparate cu 1 zi înainte. Înfășurați cu folie de plastic și depozitați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
1
Bateți smântâna într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați zahăr, vanilie și ghimbir. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ghimbir
Zahăr
3
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați vârfurile rotunjite de pe prăjituri pentru a crea o suprafață plană.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
4
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe farfurie.
5
Periați blatul cu 1/3 cană sirop de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Sirop
6
Întindeți jumătate de ganache deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați al doilea strat, tăiat cu fața în sus, deasupra primului strat.
8
Periați cu 1/3 cană de sirop; se întinde cu ganache rămas. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
9
Periați cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
10
Întindeți părțile laterale și acoperiți cu glazură de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presară deasupra cu semințe de susan negru. Refrigerați până când ganache este setat, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan Negru
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
13
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.