Tort Cu Strat De Mocha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de Mocha. Pentru $19.97 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 83g de proteine, 389g de grăsime, și un total de 6681 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, ulei, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Strat De Mocha, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, ouăle, smântâna, uleiul și 1/2 cană fiecare cafea instant aromată și apă într-un castron mare cu mixer la viteză mică doar până la umezire, oprindu-se frecvent pentru a răzui fundul și partea laterală a bolului. Bateți la viteză medie 2 min. sau până se amestecă bine. Se taie 4 oz. ciocolată; se amestecă în aluat.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Se amestecă restul de 1/4 cană de cafea instant aromată în COOL WHIP. Stivați straturile de tort pe farfurie, răspândind amestecul de bici rece între straturi. Unt cu microunde, sirop de porumb și ciocolată rămasă și apă într-un castron mediu cu microunde la mare 1-1/2 min.; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Se întinde deasupra tortului, permițând glazurii să picure în jos.