Tort Cu Strat De Fudge

Tort Cu Strat De Fudge
Reteta tort strat Fudge se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 9g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul brun, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort Cu Strat De Fudge, Tort Cu Strat De Fudge, și Cel Mai Bun Tort Cu Strat De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Într-un castron separat, cremă 3/4 cană de unt și zaharuri albe și brune la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați 2 lingurițe de vanilie. La viteză mică, începeți prin a adăuga puțin din amestecul de făină la amestecul de unt. Alternați cu zară până când toate sunt amestecate. Începeți și terminați cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Tapetați fundul a 2 tigăi de 9 inci cu hârtie cerată; grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul.
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 25-30 de minute. Testați cu scobitoare. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Pentru a face glazura: cremă împreună 3/4 cană unt și zahăr de cofetari. Adăugați încet ciocolată topită și 2 lingurițe de vanilie. Bateți până când este ușor și pufos. Tort răcit cu îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista