Tort Cu Strat De Dovleac Congelat
Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Un amestec de topping bătut, unt de dovleac de țară, biscuiți de scorțișoară graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Dovleac, Tort Delicios De Dovleac Cu Patru Straturi, și Tort Cu Strat De Dovleac-Pecan.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan într-o tigaie antiaderentă; acoperiți nucile pecan cu spray de gătit.
Adăugați zahăr brun; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand nucile sunt prajite si zaharul se topeste, amestecand ocazional.
Combinați nucile pecan cu zahăr și firimiturile de cracker într-un castron mic; aruncați ușor.
Aranjați jumătate din felii de tort angel food în partea de jos a unei tigaie springform de 10 inci.
Combinați untul de dovleac, scorțișoara și condimentul de plăcintă cu dovleac într-un castron mic.
Puneți jumătate din amestecul de unt de dovleac și jumătate din înghețată într-un robot de bucătărie; pulsează de 12 ori sau doar până se omogenizează.
Întindeți amestecul de dovleac-înghețată peste stratul de tort în tigaie și presărați cu jumătate din amestecul de nuci pecan. Se acoperă cu feliile de tort rămase; congelați 5 minute.
Așezați jumătatea rămasă din amestecul de unt de dovleac și jumătatea rămasă de înghețată în robotul de bucătărie; pulsează de 12 ori sau doar până se omogenizează.
Întindeți amestecul de dovleac-înghețată peste stratul de tort în tigaie și presărați cu jumătate din amestecul de pecan rămas. Acoperiți și înghețați 2 ore.
Se întinde uniform toppingul biciuit peste tort și se presară cu amestecul de pecan rămas. Acoperiți și congelați 8 ore sau până când sunt ferme.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a desertului pentru a slăbi din tigaie; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Stropiți cu topping de caramel.