Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră

Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră
Pădurea Neagră Cherry Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 596 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, pudră de cacao, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră, Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, și Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tort de ciocolata: unt și făină 2 (8-inch) Tigăi tort rotund și se incalzeste cuptorul la 177°. cerne împreună cacao și făină într-un castron; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Folosind un mixer electric, amestecați ouăle și zahărul. Puneți vasul peste o cratiță cu un centimetru de apă abia fierbinte și bateți constant până când ouăle sunt calde la atingere, aproximativ 2 minute. Întoarceți vasul la mixer și bateți la viteză medie-mare până când ouăle se cvadruplează în volum, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți vanilia și sarea în amestecul de ouă la viteză medie. Cerneti o treime din amestecul de cacao rezervat deasupra; pliați până când tocmai ați încorporat. Repetați încă de două ori cu amestecul de cacao rămas. Îndoiți untul topit în două părți. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Răzuiți ușor aluatul în tigăile pregătite și coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați straturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute; întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet.
6
Umplutura de cireșe dulci: rezervați 1/4 cană suc de cireșe din cireșe, plasând 2 lingurițe. în fiecare dintre cele 2 cupe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
7
Puneți cireșele și sucul rămas într-o cratiță mică; amestecați 7 linguri. zahăr, amidon de porumb și sare. Aduceți la fierbere, amestecând; apoi reduceți căldura și fierbeți, amestecând, până când amestecul este gros, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se amestecă restul de 2 linguri. zahăr în 1 porție de suc de cireșe rezervat și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1
Combinați ciocolata și 1/4 cană smântână grea într-un bol mic. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 2 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați amestecul într-un castron mare de metal și amestecați restul de 1 cană de cremă și rezervați 2 linguri. suc de cireșe. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor la ganache de cireșe refrigerate. Bateți cu un mixer electric până când este pufos și suficient de gros pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Glazura cu frișcă: într-un bol mare, răcit, metalic, bateți smântâna, zahărul și vanilia cu un mixer electric până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Ansamblul tortului: folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare strat de tort în jumătate pentru a face 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Așezați 1 strat pe un platou.
7
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de cireșe dulci; acoperiți cu un al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Stropiți jumătate din amestecul de suc de cireșe rezervat deasupra și apoi acoperiți cu jumătate de ganache de cireșe. Repetați stratificarea cu tort, umplutură de cireșe, tort, suc de cireșe și ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista