Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră

Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră
Pădurea Neagră Cherry Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 596 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, pudră de cacao, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Cireș Din Pădurea Neagră, Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră, și Tort De Cireșe Din Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tort de ciocolata: unt și făină 2 (8-inch) Tigăi tort rotund și se incalzeste cuptorul la 177°. cerne împreună cacao și făină într-un castron; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosind un mixer electric, amestecați ouăle și zahărul. Puneți vasul peste o cratiță cu un centimetru de apă abia fierbinte și bateți constant până când ouăle sunt calde la atingere, aproximativ 2 minute. Întoarceți vasul la mixer și bateți la viteză medie-mare până când ouăle se cvadruplează în volum, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți vanilia și sarea în amestecul de ouă la viteză medie. Cerneti o treime din amestecul de cacao rezervat deasupra; pliați până când tocmai ați încorporat. Repetați încă de două ori cu amestecul de cacao rămas. Îndoiți untul topit în două părți. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Răzuiți ușor aluatul în tigăile pregătite și coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați straturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute; întoarceți-vă pe rafturi pentru a se răci complet.
6
Umplutura de cireșe dulci: rezervați 1/4 cană suc de cireșe din cireșe, plasând 2 lingurițe. în fiecare dintre cele 2 cupe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
7
Puneți cireșele și sucul rămas într-o cratiță mică; amestecați 7 linguri. zahăr, amidon de porumb și sare. Aduceți la fierbere, amestecând; apoi reduceți căldura și fierbeți, amestecând, până când amestecul este gros, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se amestecă restul de 2 linguri. zahăr în 1 porție de suc de cireșe rezervat și pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1
Combinați ciocolata și 1/4 cană smântână grea într-un bol mic. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 2 minute. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați amestecul într-un castron mare de metal și amestecați restul de 1 cană de cremă și rezervați 2 linguri. suc de cireșe. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor la ganache de cireșe refrigerate. Bateți cu un mixer electric până când este pufos și suficient de gros pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Glazura cu frișcă: într-un bol mare, răcit, metalic, bateți smântâna, zahărul și vanilia cu un mixer electric până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Ansamblul tortului: folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare strat de tort în jumătate pentru a face 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Așezați 1 strat pe un platou.
7
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de cireșe dulci; acoperiți cu un al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Stropiți jumătate din amestecul de suc de cireșe rezervat deasupra și apoi acoperiți cu jumătate de ganache de cireșe. Repetați stratificarea cu tort, umplutură de cireșe, tort, suc de cireșe și ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista