Tort cu sos de mere condimentat
Tortul cu sos de mere condimentat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 699 de calorii , 5 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și luați scorțișoară măcinată, unt, sare de masă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu sos de mere , Brioșe pentru prăjitură cu morcovi cu sos de mere și Terci de quinoa cu sos de mere, Skyr și Muesli prăjit cu miere .
Instrucțiuni
Echipament special: tava Bundt
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ajustați rafturile la centrul cuptorului. Pulverizați o tigaie Bundt cu spray antiaderent.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, ghimbirul, cuișoarele și nucșoara într-un castron mare. Bateți untul și zahărul brun într-un castron separat cu un mixer electric de mână până când devine ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Adăugați ouăle, pe rând, până se încorporează. Alternează adăugarea amestecului de făină și a sosului de mere, terminând cu făina, având grijă să nu se amestecă prea mult.
Transferați aluatul în tava Bundt pregătită și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul prăjiturii iese curată, 55 de minute. Se răcește complet înainte de inversare.
Stropiți cu zahăr pudră dacă folosiți.