Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie. Această rețetă servește 8. O porție conține 497 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați CR aproxormme fra aprox.che, făină auto-crescătoare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Fulgi Cu Caș De Lămâie, Fructe De Pădure Și Smântână, Boabe coapte cu caș de lămâie și nucă de cocos acoperite cu frișcă de casă, și Sandvișuri cu vafe de lămâie cu caș de lămâie și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare pentru microunde.
Puneți vasul în cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare până când untul se topește, amestecând în fiecare minut, aproximativ 3 minute.
Scoateți din cuptorul cu microunde; se răcește 5 minute. Bateți ouăle într-un castron mic pentru a amesteca.
Bateți jumătate din amestecul de unt în ouă. Întoarceți amestecul în același castron mare.
Se pune în cuptorul cu microunde și se gătește la mare până când cașul este ușor îngroșat, dar nu fierbe, amestecând în fiecare minut, aproximativ 4 minute (cașul va continua să se îngroașe când este răcit).
Transferați cașul într-un castron mediu. Apăsați folie de plastic pe suprafață. Se răcește până se întărește, cel puțin 1 zi și până la 1 săptămână.
Combinați zahărul și sucul de lămâie într-un castron mic.
Bateți până se dizolvă zahărul.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 8x8x2-inch tigaie metalică. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați zahărul și coaja de lămâie și bateți până devine pufos. Bateți în 1 ou, apoi jumătate de făină; repeta.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Așezați tigaia cu tort pe raft. Folosind frigarui subțire din lemn, faceți găuri peste tot deasupra tortului. Lingurați siropul peste tort în mai multe adaosuri, permițând absorbția siropului de fiecare dată. Tort rece complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Bateti CR cca FRA și 1/2 ceașcă de lămâie caș într-un castron mic pentru a amesteca. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Tăiați tortul în pătrate. Top cu lamaie CR ampermormme fra fra; fructe de padure lingura alături.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.