Tort Cu Sifon Cu Lămâie

Tort Cu Sifon Cu Lămâie
Tortul cu sifon cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de frișcă grea, sare, umplutură de plăcintă cu lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, Tort Cu Sifon Cu Lămâie, și Tort Cu Sifon Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, sarea și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ulei, gălbenușuri de ou, apă și coajă de lămâie. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Într-un castron mic, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri foarte rigide și strălucitoare. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi. Transformați aluatul în tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Răsturnați tortul și răciți complet în tigaie. Când se răcește, slăbiți marginile și agitați tigaia pentru a îndepărta tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Pentru a face umplutura: bateți smântâna până la vârfuri rigide. Îndoiți umplutura de lămâie. Se răcește până se înțepenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LămâieLămâie
7
Pentru a asambla tortul: feliați tortul orizontal în 3 straturi egale. Umpleți straturile cu 1/3 cană de umplutură.
8
Întindeți umplutura rămasă pe stratul superior. Decorează cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista