Tortul cu sifon cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de frișcă grea, sare, umplutură de plăcintă cu lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, Tort Cu Sifon Cu Lămâie, și Tort Cu Sifon Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, sarea și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ulei, gălbenușuri de ou, apă și coajă de lămâie. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Într-un castron mic, bateți albușurile de ou și crema de tartru până se formează vârfuri. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri foarte rigide și strălucitoare. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi. Transformați aluatul în tigaie cu tub de 10 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Răsturnați tortul și răciți complet în tigaie. Când se răcește, slăbiți marginile și agitați tigaia pentru a îndepărta tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a face umplutura: bateți smântâna până la vârfuri rigide. Îndoiți umplutura de lămâie. Se răcește până se înțepenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lămâie
7
Pentru a asambla tortul: feliați tortul orizontal în 3 straturi egale. Umpleți straturile cu 1/3 cană de umplutură.
8
Întindeți umplutura rămasă pe stratul superior. Decorează cu felii de lămâie.