Rețeta curry de capră poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.82 pe portie. Acest fel principal are 569 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 213 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, coriandru, ardei iute scotch bonnet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Capră Curry, Curry De Capră Jamaican, și Curry De Capră Jamaican.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, usturoiul și ghimbirul într-un robot de bucătărie și amestecați la un pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Încălziți uleiul într-o caserolă mare ignifugă, adăugați amestecul de ceapă și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Adăugați ardeii iute, frunzele de curry, cimbru, pudra de curry și 2 lingurițe de sare. Gatiti timp de 2-3 minute pana cand parfumati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)
4
Introduceți carnea de oaie sau capra în tigaie. Gatiti 5 minute la foc mediu-mare pana cand carnea s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați roșiile tocate și bulionul. Creșteți căldura, aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute. Reduceți căldura, acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de 2 ore scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
6
Adăugați fasolea la încălzit, plus mai mult ardei iute dacă doriți să fie mai picant. După încă 5 minute, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
7
Adăugați sucul de lămâie și coriandrul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8
Se servește cu roti încălzit și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.