Tort Cu Prune Cu Susul În Jos

Tort Cu Prune Cu Susul În Jos
Tortul cu prune cu susul în jos este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, o picătură de sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, și Tort De Prune Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prune și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
3
Adăugați 1/2 cană de zahăr, cardamom și o picătură de sare. Gatiti 10 minute sau pana cand prunele sunt fragede, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
PrunePrune
ZahărZahăr
SareSare
4
Scoateți prunele din tigaie folosind o lingură cu fante. Aduceți lichidul de gătit la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este foarte gros (consistenta gemului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
5
În timp ce lichidul de gătit se reduce, aranjați prunele în fundul unei tigaie rotunde de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
6
Se toarnă lichid de gătit redus peste prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
7
Lasă să se răcească.
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
10
Combinați făina, praful de copt și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel. Bateți 1/4 cană de unt și restul de 3/4 cană de zahăr cu un mixer la viteză medie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
11
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Bate în amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
13
Se toarnă aluatul peste prune, răspândind aluatul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
14
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați să se răcească 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
16
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului. Inversați tortul pe farfurie; rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista