Tortul cu prune cu susul în jos este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, o picătură de sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, și Tort De Prune Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați prune și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
3
Adăugați 1/2 cană de zahăr, cardamom și o picătură de sare. Gatiti 10 minute sau pana cand prunele sunt fragede, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Prune
Zahăr
Sare
4
Scoateți prunele din tigaie folosind o lingură cu fante. Aduceți lichidul de gătit la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este foarte gros (consistenta gemului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
5
În timp ce lichidul de gătit se reduce, aranjați prunele în fundul unei tigaie rotunde de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
6
Se toarnă lichid de gătit redus peste prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
7
Lasă să se răcească.
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
10
Combinați făina, praful de copt și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel. Bateți 1/4 cană de unt și restul de 3/4 cană de zahăr cu un mixer la viteză medie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
11
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
12
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Bate în amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Lichior Amaretto
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
13
Se toarnă aluatul peste prune, răspândind aluatul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
14
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Lăsați să se răcească 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
16
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului. Inversați tortul pe farfurie; rece.