Mandarin Orange Tort I este un fără lactate rețetă cu 15 porții. Acest desert are 249 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, topping biciuit, segmente de portocale mandarine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort De Ceai Mandarin Orange, și Tort Cu Portocale Mandarine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, uleiul și portocalele mandarine cu suc. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Amestec De Tort
Suc
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Pentru a face toppingul: într-un castron mare, bateți împreună toppingul bătut, ananasul cu suc și amestecul de budincă uscată până se omogenizează.