Tort cu piersici și cremă cu susul în jos

Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul cu piersici și cremă cu susul în jos ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 585 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de piersici și cremă, Tort de piersici și cremă, și Tort de piersici și cremă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 71° ventilator / gaz 4, tapetați cutiile și faceți baza de burete așa cum este descris în rețeta 'merge bine cu' (sub dreapta), dar nu o împărțiți încă între cutii.
Înjumătățiți și pietruiți piersicile, apoi tăiați fiecare jumătate în
Aruncați piersicile cu zahărul, apoi aranjați într-un singur strat într-una dintre cutii. Sfat jumătate tort se amestecă peste piersici și cealaltă jumătate în al doilea staniu.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt fierte și aurii cositorul care conține piersicile poate dura cu 5-10 minute mai mult decât celălalt. Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă în timp ce faceți umplutura.
Bateti crema coagulata cu zaharul si vanilia pana se intareste.
Întindeți acest lucru peste buretele simplu, apoi acoperiți cu grijă cu buretele de piersici.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.