Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere. O porție conține 315 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Faceți topping: coaja, sfertul și perele de miez. Aruncați cu suc de lămâie. Într-o tigaie de 9 inci, topiți untul și zahărul.
Adăugați pere; gatiti pana cand varfurile arata translucide, aproximativ 8 minute.
Preîncălziți cuptorul la 177°.înfășurați în afara tăvii cu arc de 6 sau 7 inci în folie; ungeți în interior. Aranjați perele în tigaie și turnați deasupra sirop de tigaie.
Pregătiți aluatul: Cerneți împreună făina, ghimbirul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și cuișoarele. Pune deoparte. Într-un castron, bateți zahărul și oul până devin pufoase și groase, aproximativ 4 minute.
Se amestecă în melasă și unt topit.
Adăugați jumătate de ingrediente uscate, smântână și apoi restul de ingrediente uscate până se omogenizează. Răzuiți aluatul în tigaie deasupra perelor răcite.
Coaceți 50 până la 60 de minute, până la primăvară.
Lăsați să se răcească timp de 2 minute, apoi răsturnați un platou deasupra tigaiei și răsturnați pentru a se desface.