Tort Cu Pere Cu Susul În Jos

Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu pere. O porție conține 315 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Faceți topping: coaja, sfertul și perele de miez. Aruncați cu suc de lămâie. Într-o tigaie de 9 inci, topiți untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pere; gatiti pana cand varfurile arata translucide, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Lasă să se răcească.
4
Preîncălziți cuptorul la 177°.înfășurați în afara tăvii cu arc de 6 sau 7 inci în folie; ungeți în interior. Aranjați perele în tigaie și turnați deasupra sirop de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SiropSirop
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Lasă să se răcească.
6
Pregătiți aluatul: Cerneți împreună făina, ghimbirul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și cuișoarele. Pune deoparte. Într-un castron, bateți zahărul și oul până devin pufoase și groase, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă în melasă și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
8
Adăugați jumătate de ingrediente uscate, smântână și apoi restul de ingrediente uscate până se omogenizează. Răzuiți aluatul în tigaie deasupra perelor răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți 50 până la 60 de minute, până la primăvară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească timp de 2 minute, apoi răsturnați un platou deasupra tigaiei și răsturnați pentru a se desface.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista