Tort Cu Pere Cu Susul În Jos

Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Tortul cu pere cu susul în jos este un vegetarian desert. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu unt; linebottom cu o rundă de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți făina, făina de porumb, praful de copt șisare într-un castron mic. Se amestecă 1/4 cană de zahăr și2 linguri de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul.Creșteți căldura la mediu-mare. Fierbeți siropulfără a amesteca, ocazional învârtind panși perindând părțile laterale cu o perie umedă de patiserie, până când zahărul devine chihlimbar închis, 8-10minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați 1 lingurăunt (caramelul va bula energic)și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Se toarnă caramel întigaie de tort pregătită și se învârte pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
5
Curățați, înjumătățiți și miezuiți perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
6
Așezați platpe o suprafață de lucru și tăiați longitudinal în felii groase de 1/8".
7
Puneți felii peste caramel, cu partea plată în jos, suprapunându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Se amestecă restul de 3/4 cană de zahăr, 8 linguriunt și vanilie într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți la viteză medie până laușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați gălbenușuripe rând, bătând pentru a se amesteca întreadăugări și ocazional răzuire castron.Bateți amestecul de făină în 3 adaosuri,alternând cu laptele în 2 adaosuri,începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ouăla viteză mică într-un castron mediu până se spumează.Măriți viteza la mediu și continuațipentru a bate până când albii formează vârfuri moi. Îndoiți aproximativ 1/4 din albi în aluat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați albii rămași; pliați ușor doarpentru a amesteca.
12
Se toarnă aluatul peste pere în tigaie; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Coaceți prăjitura, tigaia rotativă la jumătatea drumului, până când blatul devine maro auriu și un tester introdus în centru iese cu câteva firimituri mici umede atașate, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de30 de minute. Rulați un cuțit subțire în interiorul tigaiei pentru a elibera tortul. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
15
Inversați tortul pe o farfurie; îndepărtațihârtie de amidon.
16
Serviți cald sau la camerătemperatura cu frisca sau caramelgelato, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista